Працює на окупантів: пожежнику-рятувальнику з Волновахи оголосили підозру

Працює на окупантів: пожежнику-рятувальнику з Волновахи оголосили підозру

У Львівській області повідомили про підозру громадянину України, який перейшов на бік ворога. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

"Зокрема, чоловік зайняв посаду рятувальника пожежно-рятувального загону міста Волноваха так званого "міністерства у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійного лиха ДНР", - йдеться у повідомленні.

У квітні 2022 року мешканець Донеччини перейшов на бік ворога і добровільно працевлаштувався у незаконному правоохоронному органі, створеному окупаційною владою рф.

Пожежнику-рятувальнику з Волновахи, який працює на країну-окупанта, оголосили підозру в колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 ККУ).

Нагадаємо, упродовж минулого тижня з місць позбавлення волі на Рівненщині до військових частин поїхали перші засуджені, звільнені судами від відбування покарання для подальшого підписання контракту із ЗСУ. Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія вважатиме законними цілями винищувачі F-16 та іноземні авіабази, з яких вони здійснюватимуть бойові вильоти на підтримку України. На цьому наголосив голова оборонного комітету Держдуми рф Андрій Картаполов, яку наводить The Guardian.

Головне