Якщо Пригожин "воскресне" – це буде тотальне обнулення Путіна, - Подоляк

Якщо Пригожин

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, що якщо Євген Пригожин "десь воскресне", то це буде "тотальне обнулення" президента рф Володимира Путіна.

Про це він розповів в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Після цього його просто пристрелять в кабінеті. Якщо ж Пригожин був у другому літаку – перший збивають і говорять, що там Пригожин – де-юре він вмирає. У другому – спецназ знаходить його і відвозить на спецбазу, і там катують, і на це все дивиться Путін. Це ще гірше для Пригожина. Як версія це може бути", – зазначив радник керівника ОПУ.

Нагадаємо, колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон прокоментував смертельну авіатрощу з Євгеном Пригожиним, яка сталася 23 серпня. За його словами, вбивство ватажка ПВК “Вагнера” Пригожина не могло відбутись без вказівки президента росії Володимира Путіна. Це вчергове доводить, що домовлятись із диктатором не має сенсу.

“На щастя, є один очевидний висновок з люциферівського падіння Євгенія Пригожина. Подивіться на цей літак, що падає, усі ті, хто кажуть мені, що ми можемо знайти рішення шляхом переговорів, або що ми повинні якось заохотити українців обміняти землю на мир”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ватажок “вагнерівців” Євген Пригожин ніколи не просив у нього гарантій безпеки.

Головне