Подоляк: Немає жодної країни, яка могла б так "витягнути" війну, як Україна

Подоляк: Немає жодної країни, яка могла б так

Жодна країна світу не змогла б "витягнути" війну з росією так, як це зробила Україна. Про це заявив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв’ю "Ми-Україна".

"В Європі на сьогоднішній день навряд чи є країна, яка могла б витягнути цю війну так, як це робить Україна. Ми сьогодні ще не до кінця розуміємо масштаб цієї роботи. Ми демілітаризуємо фантастично агресивну імперію", – сказав він.

За його словами, росія залишиться без зброї до кінця війни, а світ, завдяки санкціям, не дозволить країні-окупанту  будувати ВПК.

"Будуть санкції, будуть інші технології. Але ми не очікували, що рф буде робити це в прямому ефірі так завзято: красти унітази, ґвалтувати людей, використовувати ракети Х-22", - додав він.

Нагадаємо, Польща підготувала до відправки в Україну перші танки Leopard 2.

У день річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну Польща відправить для посилення ЗСУ перші з 14 обіцяних урядом танків.

Leopard 2 – німецький основний танк, розробка якого почалася у 1970 році. Перший прототип Leopard 2 був побудований у 1972 році, а у 1976 році прототип Leopard 2 av проходив випробування на полігоні в Сполучених Штатах Америки.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у звіті Верховного комісара ООН у справах біженців заявили, що більшість українських вимушених переселенців та біженців хочуть з часом повернутися назад в Україні.

Головне