Північна Корея надала росії приблизно мільйон артилерійських снарядів

Північна Корея надала росії приблизно мільйон артилерійських снарядів

Північна Корея найбільш активно постачала росії боєприпаси впродовж вересня, жовтня та листопада 2023 року. Про це повідомив представник ГУР МО Вадим Скібіцький.

рф отримала близько мільйона артилерійських снарядів калібру 122-мм і 152-мм.

"Основний боєприпас, який постачають з КНДР — це 122-мм і 152-мм. За нашими оцінками, йдеться приблизно про один мільйон таких артилерійських боєприпасів, які доставили до росії. Це якраз той дефіцит, який має рф по снарядах, і не може покрити за рахунок власного виробництва", — зазначив Скібіцький.

Наразі ГУР збирає інформації про передачу Пхеньяну до москви балістичних ракет для використання проти України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прибув до Швейцарії з робочим візитом, де, зокрема, візьме участь у Давоському форумі. Про це повідомив Зеленський.

Планують зустріч з лідерами країни та участь у Давоському форумі. У Берні президент проведе переговори з головами обох палат парламенту, керівниками партій і фракцій та президенткою Віолою Амхерд.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Румунія знову заблокувала рух вантажівок через пункти пропуску "Сірет" та "Вікову-де-Сус" в напрямку України. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Відомо, що блокаду на українсько-румунському кордоні поновили близько 12:00.

Головне