Під час удару по "Охматдиту" в лікарні перебували 627 дітей — МОЗ

Під час удару по

У момент, коли російська ракета влучила в дитячу лікарню "Охматдит", там перебували 627 дітей. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

За наданою інформацією, 94 маленьких пацієнтів були переміщені з "Охматдиту" до інших київських медичних установ. У вцілілих корпусах лікарні продовжують лікування 68 дітей.

Додатково повідомляється, що 465 дітей, які перебували на плановому лікуванні, пройшли обстеження та були тимчасово відправлені додому. Медичний персонал підтримує постійний контакт з батьками цих пацієнтів.

Міністерство охорони здоров'я повідомляє про наслідки ракетної атаки на лікарню "Охматдит". Згідно з їхніми даними, внаслідок обстрілу поранення отримали вісім дітей-пацієнтів. Крім того, трагічно загинули двоє дорослих осіб.

Нагадаємо, побутові споживачі та виробництва будуть сидіти без світла більш як 12 годин на добу, пояснили в "Укренерго". Для кожного регіону враховують, скільки він потребує потужностей у порівнянні з іншими. Про це повідомили в НЕК "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україні вдалося повернути 736 дітей, яких окупанти вивезли до російської федерації від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

 

Головне