Під Авдіївкою поліцейські "Білі янголи" затримали російського загарбника

Під Авдіївкою поліцейські

Під Авдіївкою поліцейські "Білі янголи" та військові затримали російського окупанта. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

"Екіпаж приїхав до одного з населених пунктів біля Авдіївки рятувати пораненого цивільного. На вулиці вони побачили чоловіка в російському однострої та затримали його", - йдеться в повідомленні.

Фахівці встановили, що громадянин рф був засудженим за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та взяв участь в бойох проти України, за що йому пообіцяли амністію. 

Відомо, що окупант позивним "Мєлкій" воював у штрафному підрозділі "Шторм-Z", який ворог кинув на штурм Авдіївки.

Росіянин мав забрати з поля бою своїх побратимів, проте, потрапив під обстріл.

Зазначається, що загарбнику було надано медичну допомогу. Поліцейські "Білі янголи" доставили його до загальної групи Національної поліції та СБУ з розслідування військових злочинів російської федерації.

Нагадаємо, що на одному з операційних напрямків підрозділи Сил спеціальних операцій (ССО) провели складну та ефективну спецоперацію. В результаті спецоперації "Говерла" противник був вибитий з опорного пункту, а двох десантників противника було захоплено в полон.

Як писав "Ми-Україна" раніше, понад сотню окупантів здалися в полон за місяць на Таврійському напрямку. Також знизилась кількість атак ворожих дронів-камікадзе.

Головне