Перемовини Кулеби, Єрмака і Сійярто тривали понад шість годин

Перемовини Кулеби, Єрмака і Сійярто тривали понад шість годин

Перемовини міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака та міністра зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петера Сійярто в Ужгороді тривали більше шести годин.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ.

"Немає жодних питань, які не можуть бути вирішені чи врегульовані у двосторонньому діалозі", сказав — міністр Дмитро Кулеба за підсумками переговорів.

Міністр також подякував угорській стороні за гуманітарну допомогу, яку вона надає Україні, прихисток українських громадян та лікування поранених українських військовослужбовців в Угорщині.

Нагадаємо, в Ужгороді відбулася зустріч керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з міністром зовнішньої торгівлі і закордонних справ Угорщини Петером Сійярто.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Житомирі співробітники поліції перевіряють інформацію про можливе замінування медичних закладів та університу. Про це повідомила речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик.

Головне