Олена Зеленська із гендиректоркою ЮНЕСКО відкрили виставку на полях Генасамблеї ООН

Олена Зеленська із гендиректоркою ЮНЕСКО відкрили виставку на полях Генасамблеї ООН

Дружина президента України та перша леді Олена Зеленська разом із генеральною директоркою ЮНЕСКО Одрі Азулє відкрили виставку на полях 78-ї сесії Генасамблеї ООН.

Про це Зеленська повідомила у своєму Telegram-каналі.

"Була рада відвідати захід, організований пані Джилл Байден у межах 78-ї сесії Генасамблеї ООН, та поспілкуватися з колегами", - йдеться в повідомленні першої леді.

За її словами, те, що маємо спільні цілі та системно працюємо заради них, дає впевненість, що ми обов’язково досягнемо результату – так само спільно.

Нагадаємо, разом із президентом України Володимиром Зеленським до США прибула перша леді Олена Зеленська, яка провела низку зустрічей, зокрема з родиною Клінтонів та генеральним директором ВООЗ.

“Разом із Володимиром Зеленським прибули до Нью-Йорка для участі в заходах 78-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. Тема спільної дискусії цього року – “Відновлення довіри та глобальної солідарності”. Україна добре розуміє важливість того й іншого. Нам є що сказати. Тож програма буде насиченою!" – зазначила вона.

Зеленська додала, що планує зустрітися з родиною Клінтонів – “нашими друзями та меценатами, які підтримують Україну”. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та дружина президента Олена Зеленська відвідали спортивний комплекс для маломобільних груп населення та реабілітації військових у Вінниці. Шмигаль пояснив, що особливістю комплексу є те, що він повністю облаштований для маломобільних груп населення. У ньому є басейн та атлетичний зал, відділення для різних видів спорту.

Головне