Окупанти обстріляли ферму під Ізюмом: є загиблий

Окупанти обстріляли ферму під Ізюмом: є загиблий

Російські окупаційні війська обстріляли ферму в селі Чернещина Ізюмського району Харківської області. Внаслідок атаки загинув чоловік.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі.

"Ворог продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру та мирних мешканців прифронтових населених пунктів Харківщини. Сьогодні російські окупанти обстріляли ферму в с. Чернещина Ізюмського району", - йдеться в повідомленні Синєгубова.

За його словами, внаслідок цією атаки загинув працівник ферми. Йому було 30 років.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Державне бюро розслідувань заочно повідомило про підозру в державній зраді колишньому поліцейському, який працював у місті Ізюм на Харківщині. Під час окупації російськими загарбниками він активно з ними співпрацював. Його ім’я не розголошується. Як зазначається, чоловік разом з окупантами проводив так звані “роз’яснювальні бесіди” з місцевими мешканцями, допомагав розшукувати активістів і табельну зброю у колишніх колег. Крім того, окупаційна адміністрація за такі “заслуги” забезпечили експоліцейському посаду “начальника відділу дільничних інспекторів” під владою росіян. 

Також заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха повідомив, що Ізюм є одним з найбільш зруйнованих великих міст не тільки Харківської області, але й України. За його словами, з точки зору руйнацій житлового фонду Ізюм – найбільш зруйноване місто не тільки Харківської області.

В Ізюмському районі Харківської області двоє чоловіків підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. У результаті вибуху обидва чоловіки отримали тілесні ушкодження.

Головне