Окупанти вдарили ракетами по Кривому Рогу: які наслідки

Окупанти вдарили ракетами по Кривому Рогу: які наслідки

Армія рф вранці 8 січня масовано вдарила ракетами по Україні. Прильоти зафіксовані і у Кривому Розі, повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

"Щодо наслідків ракетної атаки - поки що без подробиць. Ворог підло б'є по мирних містах - тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги", - зазначив він. 

Перший вибух у місті прогримів о 6:59, після чого пролунало ще декілька повторних. Повітряні сили ЗСУ попереджали жителів Кривого Рогу про загрозу застосування противником балістики та "Кинджалів".

Місцеві ЗМІ повідомили, що одне з влучань прийшлося по торговельному центру.

У Кривому Розі на ранок 8 січня без світла - 15 000 споживачів. У місті не ходить електротранспорт, лише автобуси, автобуси, маршрутки та дизель-генераторні тролейбуси. Часткове відключення електрики з ранковим ракетним ударом не пов'язане, це сталось через екстремальні погодні умови.

Нагадаємо, російські загарбники у ніч на 8 січня атакували південні області України ударними безпілотниками типу Shahed-131/136. Ворог скеровував дрони-камікадзе по Одещині та Миколаївщині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росія масовано вдарила ракетами по Україні вранці 8 січня. Вибули лунали у Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Чернігові та на Хмельниччині.

Головне