Окупанти обстріляли Кучерівку на Харківщині: є постраждалі та руйнування

Окупанти обстріляли Кучерівку на Харківщині: є постраждалі та руйнування

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харківську область. У п'ятницю ввечері загарбники завдали удари по низці населених пунктів регіону, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

За його даними, близько 23:15 20 жовтня окупанти з РСЗВ обстріляли село Липці Харківського району, обійшлося без постраждалих.

Також росіяни били по Харківському, Чугуївському та Куп'янському районах області.

"Внаслідок обстрілу с. Кучерівка Куп'янського району пошкоджено 2 будинки, господарчі споруди. Зазнав поранення та був госпіталізований цивільний чоловік 39 років", - зазначив Синєгубов.

Крім того він повідомив, що окупанти обстрілювали Вовчанськ, Огірцеве та Гатище Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Іванівка, Кислівка Куп'янського району та інші населені пункти. 

"На лінії зіткнення тривають важкі бої. За добу наші військові відбили 20 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки на Куп'янському напрямку. Ворог не має просування та зазнає постійних втрат", - повідомив голова Харківської ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", російська окупаційна армія в ніч на 21 жовтня знову атакувала Кривий Ріг. Ворожі ракети та безпілотники завдали удару по місту. 

Головне