Окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини: пошкоджено десятки будинків

Окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини: пошкоджено десятки будинків

Російські окупаційні війська вдень 15 жовтня обстріляли два райони Дніпропетровської області - Нікопольський та Криворізький. Внаслідок цього було пошкоджено десятки будинків.

Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Дніпропетровщини Сергій Лисак на сторінці у Facebook. Як зазначається, ворог бив по районам з важкої артилерії.

У Нікопольському районі були влучання у Покровській та Марганецькій громадах. Там вдень було пошкоджено 20 приватних будинків, п'ять господарських споруд та одне складське приміщення. Крім того, були побиті лінії електропередач, що призвело до відключення світла у майже 1900 родин у трьох селах району. Наразі частково їх заживили. 

У Грушівській громаді Криворізького району також після обстрілу декілька помешкань залишились без електропостачання. Проте фахівці вже відновили мережі.

Загиблих та постраждалих внаслідок ударів немає, зазначив Лисак у соцмережі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російська авіація вдарила двома авіабомбами по Херсону та передмістю. 15 жовтня ворог завдав кілька авіаударів по Херсону із Су-34. Місто тимчасово знеструмлено. 

Головне