Обстріл Славути на Хмельниччині – кількість постраждалих зросла до 20

Обстріл Славути на Хмельниччині – кількість постраждалих зросла до 20

У Славуті Хмельницької області кількість постраждалих після атаки РФ ударними дронами у ніч проти середи, 25 жовтня, зросла з 16 до 20 осіб.

Про це мер міста Василь Сидор повідомив в ефірі "Єдиного марафону".

За його словами, ударна хвиля пошкодила всі заклади освіти міста – їх 22.

"Сьогодні 20 людей у лікарні перебувають, медики надають їм допомогу. Будемо надіятися на покращення. У всіх різні ступені ураження", - додав міський голова. 

Нагадаємо, Сили оборони України продовжують вести оборону на сході та півдні. Протягом минулої доби, 24 жовтня, на фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень. Зокрема, українські військові відбивали наступи на Авдіївку та успішно наступали на Запоріжжі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вночі 25 жовтня завдало удар по території біля Хмельницької атомної електростанції. 

В результаті ворожої атаки було пошкоджено будівлі двох корпусів. Також окупанти залишили без світла 1 860 споживачів у двох містах на Хмельниччині.

"Уночі ворог завдав удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Внаслідок вибуху було пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах. Через пошкодження ліній електропередачі знеструмлено 1 860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області", - йдеться у повідомленні.

Головне