Обстріл Харкова 23 січня: що відомо про стан постраждалих

Обстріл Харкова 23 січня: що відомо про стан постраждалих

Внаслідок ворожих обстрілів Харкова 23 січня у лікарнях перебувають 29 постраждалих - 14 чоловіків та 15 жінок. Про це заявив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами дві жінки 61 й 46 років та 21-річний чоловік перебувають у важкому стані у реанімації.

"Дві жінки 61 й 46 років, а також 21-річний чоловік зазнали тяжких політравм, вони перебувають у реанімаційних відділеннях. Їх стан важкий. Діти, які перебували у стаціонарі медзакладу, наразі у задовільному стані, отримують лікування амбулаторно. Решта постраждалих перебуває у відділеннях хірургії, нейрохірургії, травматології, офтальмології. Їх стан середній, задовільний", - зазначив керівник ОВА.

Синєгубов додав, що всім потерпілим від ворожогої атаки надають комплексну медичну допомогу.

Наразі рятувальники відновили розбір завалів, ймовірно під ними можуть бути ще три-чотири людини.

"Вчора ми були змушені призупинити роботу. Була загроза обвалення у нічний час. Вранці працівники ДСНС працюють, розбирають завали", - наголосив мер Харкова Ігор Терехов.

Нагадаємо, що ракетний удар по Харкову 23 січня призвів до руйнувань 30 будинків у місті. У багатоповерхівці у Київському районі міста, в якій через вранішній обстріл обвалився цілий під'їзд, триває розбирання завалів та пошук під ними людей.

Як повідомляли "Ми-Україна", рятувальники виявили під завалами зруйнованої багатоповерхівки у Харкові тіло жінки.

Головне