Обстріл Харківщини - на Ізюмщині загинула жінка

Обстріл Харківщини - на Ізюмщині загинула жінка

Внаслідок російського обстрілу села Першотравневе на Харківщини загинула жінка, одного чоловіка поранено. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Ворог продовжує бити і по цивільному населенню. Сьогодні близько 12 години ворог обстріляв село Першотравневе Ізюмського району. За попередніми даними медиків, один чоловік отримав поранення та був госпіталізований, одна жінка загинула”, - поінформував Синєгубов.

У селі Петропавлівка Куп’янського району внаслідок удару авіабомбою ФАБ-500 пошкоджено три приватних домогосподарства, сталися одночасно кілька масштабних пожеж.

У селі Баранівка Богодухівського району через ворожий обстріл горів приватний будинок, гараж та господарча споруда.

У Куп'янську обстрілами пошкоджено приватне домоволодіння, автомобіль, сталися пожежі.

Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 6 гектарів території та знешкодили 59 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, нічна атака дронів на Київ та область вночі 2 серпня призвела до руйнувань в столичному Солом’янському районі та пожежі у приватному домоволодінні на Київщині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у перший день серпня загальні бойові втрати ворога у війні проти України поповнилися ще 540 загарбниками. Таким чином від початку повномасштабної війни російське окупаційне військо втратило майже 247,2 тис. військовослужбовців.

Головне