Обстріл Чернігівщини: кількість загиблих зросла до трьох, серед них дитина

Обстріл Чернігівщини: кількість загиблих зросла до трьох, серед них дитина

Внаслідок ворожого обстрілу вантажівки зі скрапленим газом у Чернігівській області кількість загиблих зросла до трьох, серед них 6-річна дитина. Про це повідомив Департамент комунікації Національної поліції України.

Відомо, що трагедія сталася у Корюківському районі. Транспорт який віз газ цивільним, був атакований ворожим безпілотником. Внаслідок чого здетонували балони з газом.

За попередньою інформацією, загинули троє людей, серед них – 6-річна дитина. Також є поранені – 4-річний хлопчик, 13-річна дівчинка та двоє чоловіків. Потерпілих госпіталізували до лікарні.

“Жахливий акт тероризму. Вкотре ворог атакував прикордоння Корюківського району. Попередньо відомо про трьох загиблих. Серед них - 6-річна дитина. Четверо поранених - 4-річний хлопчик, 13-річна дівчинка та двоє чоловіків. Усіх госпіталізували”, - йдеться в повідомленні.

За словами очільника Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса, двох дітей стабілізували і перевели в Чернігівську обласну дитячу лікарню. 

"Двох дітей стабілізували і перевели в Чернігівську обласну дитячу лікарню. Стан тяжкий Чи знали росіяни, куди б'ють? Однозначно знали. Більше того, вони розуміли усі наслідки", - розповів він.

Співробітники поліції фіксують наслідки атаки проти мирного населення у рамках розслідування кримінального провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо здійснило атаку на прикордонні райони Чернігівської області - безпілотник влучив у вантажівку-газовоз, якою доставляли побутовий газ людям.

Головне