На заводі з виробництва ракет в Анкарі прогримів вибух: п'ятеро загиблих (ОНОВЛЕНО)

На заводі з виробництва ракет в Анкарі прогримів вибух: п'ятеро загиблих (ОНОВЛЕНО)

На заводі з виробництва ракет та вибухових речовин MKE в Анкарі стався гучний вибух. Його звук було чутно у різних районах міста. На кадрах, знятих очевидцями, видно, як над будівлею підіймається дим.

Місцеві ЗМІ повідомляють про загиблих та поранених. За їхніми даними, під завалами, ймовірно, перебувають люди. Згодом у турецькому Міноборони повідомили про загибель п'яти людей.

Як пише інформагентство İhlas Haber Ajansı, після вибуху на заводі в у районі Ельмадаг сталась пожежа. Причини інциденту наразі невідомі, ймовірно, міг здетонувати один зі снарядів.

На місце події виїхала велика кількість правоохоронців, медиків, рятувальників та пожежників. Тривають пошуково-рятувальні роботи. Родичі співробітників підприємства, дізнавшись, що на заводі стався вибух, рушили до об'єкта.

ОНОВЛЕНО. Губернатор Анкари Васіп Шахін офіційно підтвердив смерть п'ятьох працівників заводу. За його словами, ймовірно, вибух стався через хімічну реакцію під час виробництва вибухових речовин.

"Внаслідок хімічної реакції стався вибух. На жаль, п'ятеро наших робітників загинули. Наша прокуратура вивчає це питання. Ми зробимо додаткові заяви після отримання чіткої інформації", — розповів він.

https://twitter.com/Flash_news_ua/status/1667435967756525569

Як писав "Ми-Україна" раніше, у токійському аеропорті Ханеда зіткнулися два літаки. Інцидент трапився на літно-посадковій смузі з пасажирськими повітряними суднами авіакомпаній Eva Airways та Thai Airways. обійшлось без людських жертв. На борту одного літака на момент зіткнення перебувало 207 пасажирів, іншого – 264.

Головне