На Закарпатті стався землетрус: регіон трусило вдруге за тиждень

На Закарпатті стався землетрус: регіон трусило вдруге за тиждень

У Закарпатській області стався черговий землетрус. Оскільки його сила складала 2,2 бала, поштовхи були для місцевих ледве відчутними.

Як інформує Головний центр спеціального контролю, епіцентр залягав на глибині 3 км та знаходився за 23 км від обласного центру - міста Ужгород. За класифікацією землетрусів він відноситься до невідчутних.

Попередній землетрус в цій області був зафіксований 10 серпня, його магнітуда становила 2,4 бала за шкалою Ріхтера. Трусило Закарпаття також і 31 липня.

Нагадаємо, 10 серпня у турецькій провінції Малатья зафіксували землетрус магнітудою 5,3 бала. Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Ерлікай розповів, що унаслідок стихійного лиха 22 людини дістали поранення. Також було пошкоджено три будівлі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 6 серпня у Китаї стався землетрус. Підземні поштовхи силою у 5,5 балів відчули на собі жителі східної провінції Шаньдун. Поранення внаслідок землетрусу отримала 21 особа, у більшості постраждалих нетяжкі травми, людей у критичному стані немає.

Головне