На Львівщині російські ракети пошкодили два об’єкти енергетики

На Львівщині російські ракети пошкодили два об’єкти енергетики

Російські окупаційні війська вночі, 8 травня, здійснили удари у Львівській області - крилатими ракетами на об’єкт генерації енергії у Червоноградському районі.

Про це розповів голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

У результаті є два осередки загоряння, однак пожежу вже загасили, і зараз проводяться необхідні ремонтні роботи. Також була зафіксована ракетна атака у Стрийському районі, яка призвела до пошкодження енергетичної інфраструктури.

Під час повітряної тривоги, яка була оголошена о 6:25, російські сили використали аеробалістичну ракету "Кинджал", але на цей раз не було повідомлень про пошкодження інфраструктури.

Козицький підкреслив, що, на щастя, в області не було жертв чи поранених. Всі системи життєзабезпечення Львівщини продовжують працювати у звичайному режимі.

Пізніше у МВС показали ліквідацію наслідків російської атаки по Україні. Загалом ворог бив по семи регіонах України. Над ліквідацією наслідків сьогоднішніх обстрілів працюють 350 рятувальників та 100 одиниць спеціалізованої техніки.

Нагадаємо, російське військо у ніч з 7 на 8 травня вчинив черговий масований ракетно-дроновий удар по Україні. Ворог обрав за ціль енергетичну інфраструктуру. У ДТЕК розповіли, що під час обстрілу цілями стали одразу три ТЕС компанії.

Загалом росіяни запустили по мирних українських містах 55 ракет різних типів та ще 21 ударний дрон типу Shahed. У Повітряних силах розповіли, скільки цілей збили.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни атакували залізничний вокзал та колії у Херсоні.

Головне