На Кубу з рф прибули атомний підводний човен та інші кораблі російського флоту

На Кубу з рф прибули атомний підводний човен та інші кораблі російського флоту

На Кубу з п’ятиденним візитом прибули російський фрегат "Адмірал Горшков" та атомний підводний човен "Казань" у супроводі буксира та паливного судна, інформує Al Jazeera.

Відомо, що Кремель розглядає це як демонстрацію сили на тлі зростання напруги через повномасштабне вторгнення на територію України.

"Підводний човен та фрегат оснащені гіперзвуковими ракетами "Циркон", крилатими ракетами "Калібр" та протикорабельними ракетами "Онікс", - повідомили в Міноборони рф.

Варто зазначити, що розгортання російського військово-морського флоту так близько до території Сполучених Штатів сталося після того, як Вашингтон та деякі інші західні союзники України дозволили Києву застосувати свою зброю по цілях. 

Нагадаємо, що наступного тижня до берегів Куби прибуде російський атомний підводний човен "Казань". Кубинський комуністичний уряд запевняє, що субмарина не нестиме ядерного озброєння.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росія продовжує утримувати значне угруповання своїх військових кораблів у басейнах Чорного та Азовського морів

Головне