На Краматорському напрямку знищено черговий російський Су-25 (відео)

На Краматорському напрямку знищено черговий російський Су-25 (відео)

На східному фронті українські воїни приземлили чергового російського "Грача" - штурмовик Су-25. Ворог втратив бойовий літак на Краматорському напрямку, розповіли в ОСУВ "Хортиця".

За повідомленням, ворожий бойовий літак намагався здійснити обстріл позицій українських Сил оборони. Однак завдяки влучному пострілу з переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) плани окупантів були зірвані.

"Відсьогодні в російській штурмовій авіації стало на один літак менше. Його уламки прикрашають донецькі пейзажі", - йдеться у повідомленні угруповання "Хортиця".

Штурмовик було знищено воїнами 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. У самій бригаді з гумором прокоментували подію, перефразувавши вислів ворожих блогерів: "Вєчного польота".

"Доля екіпажу поки невідома, проте ми точно знаємо, що однією проблемою для нашої піхоти менше", - йдеться у дописі. 

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 27 серпня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1100 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили п'ять танків, майже півтора десятка бойових броньованих машин, 27 артсистем та літак.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Мінцифри розкрили вартість вітчизняного поєднання ракети та безпілотника, яке отримало назву "Паляниця". Розробка має твердопаливний прискорювач для розгону та реактивний двигун для подальшого польоту.

Головне