На Херсонщині через обстріли рф загинула людина, шестеро поранені

На Херсонщині через обстріли рф загинула людина, шестеро поранені

Російські війська протягом 12 липня обстріляли 14 населених пунктів Херсонської області, внаслідок чого загинула одна людина, а шість отримали поранення.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Під ворожим обстрілом та авіаударами опинилися: Золота Балка, Львове, Білозерка, Берислав, Антонівка, Станіслав, Олександрівка, Кізомис, Одрадокам'янка, Гаврилівка, Високе, Первомайське, Гончарне та місто Херсон.

Внаслідок російської агресії загинула одна людина, ще шість отримали поранення.

Він також повідомив, що через обстріли постраждали адміністративна будівля, навчальний заклад, вежа стільникового зв'язку, магазин та гуртожиток.

Обстріли також пошкодили житлові квартали в різних населених пунктах області, зокрема, було пошкоджено три багатоповерхівки та три приватні будинки.

Напередодні на Донеччині під обстріл потрапило евакуаційне авто. У результаті загинув 38-річний поліцейський. 

Також російські окупанти завдали ударів по мирних містах та селах Донецької області. Внаслідок обстрілів загинули шість людей, 22 отримали поранення, серед них одна дитина.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти впродовж 12 липня завдали ударів по Марганецькій та Покровській громадах Нікопольського району Дніпропетровської області. Ворог використовував дрони-камікадзе та артилерійські обстріли.

Головне