На Харківщині через ворожу атаку пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури

На Харківщині через ворожу атаку пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури

Російські окупанти вчергове атакували Харківську область. Внаслідок обстрілу в населеному пункті Козача Лопань пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури. Про це в своєму Telegram-каналі повідомляє очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Відомо, що артилерійських та мінометних ударів зазнали близько 20 населених пунктів, зокрема Амбарне, Строївка, Стрілеча, Дворічна, Берестове.

Очільник ОВА розповів, що що напередодні в Охрімівці внаслідок ворожого обстрілу було поранено двох чоловіків (48 і 35 років).

Також російська армія завдала удару балістичною ракетою "Іскандер-М" по Золочеву. Внаслідок агресії противника пошкоджено 16 приватних будинків, приміщення лікарні, будівлю гуртожитку, чотири автомобілі бригади швидкої та чотири легкові автомобілі.

Нагаладаємо, що армія російської федерації завдала авіаудару по території Сумської області, в результаті постраждала багатодітна родина, серед поранених двоє дітей віком 6 та 10 років. Інцидент стався у Великописарівській громаді Охтирського району. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники обстріляли шістьома ракетами С-300 місто Селидове Донецької області, в результаті агресії поранення отримали дві жінки. 

Головне