На горі Піп Іван знайшли чоловіка, який дві доби блукав у пошуках кордону

На горі Піп Іван знайшли чоловіка, який дві доби блукав у пошуках кордону

На горі Піп Іван житель Дніпра два дні блукав у пошуках кордону, а потім зателефонував румунським рятувальникам. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держпродспоживслужби.

Відомо, що українські прикордонники отримали повідомлення з геоданими місцезнаходження чоловіка від своїх іноземних колег.

"40-річного жителя Дніпра, який майже дві доби блукав засніженим високогір’ям у пошуках кордону, знайшли сьогодні о 4-й годині ранку прикордонники відділу "Ділове"  Мукачівського загону разом із рятувальниками", - йдеться у повідомленні. 

Варто зауважити, що працівники Держпродспоживслужби разом з рятувальниками негайно організували пошукові заходи.

Вони розповіли, що пошуки ускладнював високий сніговий покрив та погана видимість. Чоловіка у джинсах та кросівках знайшли за три кілометра від кордону. Дніпрянин зізнався, що намагався незаконо потрапити у Румунію.

"Через сподівання, що шукатимуть його румунські рятувальники, які згодом доставлять його прямісінько у Румунію, чоловік і зателефонував лише їм. Зустрічі з українськими правоохоронцями чоловік не зрадів, висловивши лише обурення, що йому довелося довго очікувати на їхню допомогу", - додали прикордонники.

Нагадаємо, що прикордонники відділення "Грушово" Мукачівського прикордонного загону затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією

Як писав "Ми-Україна" раніше, співробітники ДПСУ виявили нелегальних "туроператорів", які намагалися незаконно перетнути державний кордон.

 

Головне