На фронті загинув актор Олексій Хільський

На фронті загинув актор Олексій Хільський

Захищаючи Україну на фронті, своє життя віддав український актор Олексій Хільський. Він загинув під час виконання бойового завдання.

Про трагічну звістку повідомила його дружина Надія.

"Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя!..", - написала жінка.

Олексій Хільський ніс службу в 46-й окремій аеромобільній бригаді ДШУ на посаді головного сержанта взводу розвідувальної роти. Він брав участь у наступі на Херсон, а потім ‒ у жорстоких боях у Бахмуті та Соледарі.

Хільський став на захист країни у перші дні російського вторгнення. Спочатку актор записався в ТРО, але незабаром зрозумів, що може принести більше користі. Вже через 10 днів після початку війни Олексій вивіз сім'ю з Києва на захід України, а сам пішов у військкомат.

До війни він багато знімався у кіно та популярних серіалах, серед яких: "На твоїй стороні", "Квака", "Фортечна", "Лікар Ковальчук", "Опер за викликом", "Загадка для Ганни" та ін.

У Хільського залишилася дружина та 13-річна донька. З Надією актор був разом 16 років, 13 з яких – у шлюбі. Напередодні загибелі воїна акторка з'явилася у сльозах і повідомила, що Олексій вже більше доби не виходить на зв'язок.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський показав відео з наслідками обстрілу по центру Чернігова.

Головне