На Дніпропетровщині показали прискорене будівництво оборонних рубежів (фото)

На Дніпропетровщині показали прискорене будівництво оборонних рубежів (фото)

На Дніпропетровщині триває встановлення оборонних споруд. Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, будівництво лінії оборони - один із пріоритетних напрямків роботи.

"Посилення обороноздатності регіону — один із пріоритетних напрямків нашої роботи. Продовжуємо будувати лінію оборони. Фортифікаційні споруди — їх важлива складова. Працюємо, чітко виконуючи завдання військових", - зазначив Лисак.

Варто зазначити, що Міноборони спланувало захисні інженерні споруди, враховуючи рельєф локації, а військові чітко виконують поставлене завдання.

"Це будуть десятки кілометрів протитанкових ровів. Система бліндажів і капонірів, призначених для укриття особового складу і техніки. Встановлять й бетонні "зуби дракона",— додав очільник ОВА.

Нагадаємо, що Сили оборони продовжують зводити фортифікаційні споруди у низці регіонів України. Нині роботи знаходяться у активній фазі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, український уряд виділив додаткові кошти на облаштування фортифікаційних споруд для захисту від окупантів. Йдеться про суму у 2,5 млрд гривень. 

Головне