Міноборони анонсувало термін проведення наступного засідання "Рамштайн"

Міноборони анонсувало термін проведення наступного засідання

Міноборони анонсувало термін проведення наступного засідання "Рамштайн". Про це повідомив начальник Управління преси та інформації Міноборони Ілларіон Павлюк у "Єдиному марафоні" каналу "Ми-Україна".

"Наступне засідання буде в листопаді. Дата буде відома пізніше. Буде фокус на підготовці до зими - ППО, артилерія, боєприпаси. Але потреби завжди залежать від того, що потрібно воїнам на фронті. І вони постійно уточнюються", - зазначив Павлюк.

Окрім зустрічі в форматі "Рамштайн", за словами Павлюка, також існують щотижневі дзвінки міністра оборони з його колегами з країн-партнерів.

"Тобто робота ведеться постійно. Також ведеться робота в рамках "коаліції спроможностей", - додав він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна наразі живе в реальності маніпуляцій, інформаційних атак та постправди, за допомогою яких росіяни намагаються знайти слабкі місця. 

За його словами, росія вкладала в інформаційні операції проти України справді значні гроші. Павлюк розповів, що можуть дати Україні інформаційні операції.

"Інформаційна війна - це можливість краще за ворога передбачати, де у твого супротивника слабкі місця, краще передбачати інформаційні атаки і краще на них реагувати", - наголосив начальник відомства.

 

Головне