Мережа Х може втратити до 75 млн доларів через антисемітські коментарі Маска

Мережа Х може втратити до 75 млн доларів через антисемітські коментарі Маска

Соцмережа Х (раніше Twitter) може втратити до 75 мільйонів доларів через антисемітські коментарі Ілона Маска. Про це повідомили The New York Times.

Понад 200 рекламних блоків таких компаній припинили або розглядають зупинення своєї реклами в соціальній мережі. У списку 100 брендів, які повністю припинили співпрацю, десятки перебувають у "зоні ризику". У списку є такі бренди, як Airbnb, Amazon, Coca-Cola та Microsoft.

Нагадаємо, компанії Apple, Disney, Comcast і Warner Brothers Discovery, телекомпанія Paramount та кіностудія Lionsgate припинили співпрацю X (Twitter) через антисемітський шторм на платформі. 

Таке рішення американські компанії ухвалили після того, як власник соцмережі підтримав твіт, який звинувачує євреїв у ненависті до білих людей, написавши, що це є "фактичною правдою".

Найбільшим рекламодавцем платформи був Apple, на його частку припадало майже 50 мільйонів доларів прибутків компанії.

Першою рекламу з платформи забрала компанія IBM.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Аргентині пройшли президентські вибори, за підсумками яких новим главою держави став вкрай правий лібертаріанець Хав'єр Мілей. Як пише The Guardian, кандидат на прізвисько "економіст з бензопилою" обійшов свого головного конкурента лівоцентристського міністра фінансів Серджіо Маси.

"Сьогодні починається відновлення Аргентини. Сьогодні історична ніч для Аргентини", - заявив він, додавши, що його перемога на виборах є дивом. 

Головне