Командувач Повітряних сил розповів, як і чим Україна б'є по російських кораблях

Командувач Повітряних сил розповів, як і чим Україна б'є по російських кораблях

Командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук розповів, як і чим Україна б'є по російських кораблях.

Про це він розповів у своєму Telegram-каналі. За його словами, "британські та французькі ЗМІ цікавляться, яким саме типом крилатих ракет українські пілоти відправили плавзасоби "Мінськ" і "Ростов-на-Дону" вслід за "Москвою".

Він також зазначив, що це "цілком логічно, адже кращої реклами для національного виробника озброєння не придумаєш".

"Доповідаю! Британські Storm Shadow ми підвішуємо під ліве крило Су-24М, французькі Scalp — під праве. Обидві ракети чудово працюють, без шансів для окупанта", — зазначив командувач Повітряних сил.

Микола Олещук також зазначив, що під крилами бомбардувальників "знайдеться місце" і для німецької далекобійної ракети Taurus.

"Тоді "гру в міста" можна продовжувати ще ефективніше", — пояснив він.

Нагадаємо, у Повітряних силах ЗС України пояснили, чому всі 17 випущених по Україні минулої ночі дрони були скеровані на Хмельницьку область. Там окупаційне військо після кількох поспіль вдалих “влучань “прильотів” по Криму шукало українські бойові літаки, розповів речник ПС Юрій Ігнат.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат розповів, що Україна нарощує засоби, якими збиває російські дрони. За його словами, необхідно розуміти, що ворог буде нарощувати виробництво безпілотників. росія публічно оголошує про відкриття таких заводів. Безпілотник, як зазначив він, – це серйозна зброя, і не слід применшувати шкоду від нього.

Головне