Колаборанти на ТОТ масово йдуть у "відпустки за станом здоровʼя"

Колаборанти на ТОТ масово йдуть у

Колаборанти на тимчасово окупованих росією територіях масово йдуть у "відпустки за станом здоровʼя". Так вони намагаються перечекати кадрові чистки.

Про це повідомив Центр національного спротиву. Як зазначається, масова паніка серед колаборантів виникла після арешту терористів Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) та Павла Губарєва.

"Серед гауляйтерів поширюється практика взяття "відпусток" за станом здоров’я, аби відсидіти вдома процес "кадрових чисток". У цей час велика частина кремлівських кураторів взагалі відбула до рф", - йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву також розповіли, що такі дії в окремих випадках вже призвели до фактичного блокування роботи окупаційних адміністрацій. Однак у Москві не можуть вплинути на ситуацію, оскільки політика росії і стала її причиною.

Нагадаємо, російські правоохоронці у п’ятницю, 21 липня, затримали Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Його звинувачують у екстремізмі. Співробітники правоохоронних органів забрали Стрєлкова з дому близько полудня. У його квартирі співробітники Слідчого комітету проводять обшук. За попередніми даними, затримання проводилося за заявою колишнього співробітника ПВК “Вагнер”.

Його дружина Мирослава Регінська заявила, що Гіркіну висунуто звинувачення за статтею 282 КК рф (екстремізм). Максимальна санкція статті 20 років увʼязнення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов заявив, що у Кремлі почалося активне протистояння.

“Пушкін дописався, Гагарін долітався, а Гіркін договорився. Це хороші новини. Там банка з павуками продовжує активно рухатися. Ми можемо бажати успіхів усім учасникам процесу”, – зазначив Юсов.

Головне