Кількість жертв удару росіян по Вінниччині зросла до двох, - голова ОВА Сергій Борзов

Кількість жертв удару росіян по Вінниччині зросла до двох, - голова ОВА Сергій Борзов

У ніч проти 15 березня російські окупанти завдали удар безпілотником по цивільній інфраструктурі Вінниччини. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України.

Двох людей врятували та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

У лікарні померла жінка, яку госпіталізували після удару ворога по житлових будинках.

У ДСНС додали, що у Тульчинській громаді, через падіння уламків БПЛА пошкоджено ще один житловий будинок. Двоє людей отримали травми та госпіталізовані до лікарні.

"Тіло однієї людини було деблоковано з-під завалів рятувальниками. На місці обстрілу психолог ДСНС надає психологічну допомогу постраждалим. Окрім цього, в Тульчинській громаді, через падіння уламків БПЛА пошкоджено ще один житловий будинок. Двоє людей отримали травми та госпіталізовані до лікарні", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, увечері,14 березня, на Вінниччині російський дрон влучив в житловий будинок, одна людина загинула, четверо поранені.  Про це повідомляє голова ОВА Сергій Борзов.

Кількість госпіталізованих збільшилась до чотирьох. На місці події працюють усі служби. Тривають роботи по розбору завалів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протиповітряна оборона України в ніч на 15 березня збила усі 27 дронів Shahed, які запустили росіяни. Про це повідомили у Генштабі.

Окупанти вдарили сімома ракетами С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині, а також однією керованою авіаракетою Х-59 по Полтавщині.

 

Головне