Харківщина: внаслідок наїзду легковика на міну загинуло двоє цивільних 

Харківщина: внаслідок наїзду легковика на міну загинуло двоє цивільних 

Життя двох людей обірвалось 24 червня вранці на Харківщині через російську агресію. Вони загинули через підрив російської міни, повідомив голова місцевої ОВА Олег Синєгубов. 

Інцидент стався о 5:30 ранку в селі Слобожанське, що у Липецькій громаді. Легковий автомобіль, рухаючись сільською дорогою, наїхав на російську протитанкову міну. В салоні автівки перебували чоловік та жінка, для яких ця поїздка стала фатальною.

Сила вибуху була настільки потужною, що чоловік загинув миттєво на місці події. Жінку з важкими пораненнями терміново евакуювали до лікарні, але, врятувати її життя не вдалося – вона померла під час транспортування.

Нагадаємо, минулої бойової доби у Харкові та області відбулася серія потужних ворожих атак, що призвели до трагічних наслідків для мирного населення. Обстріли охопили кілька районів міста та області. Так, напередодні у Шевченківському районі Харкова близько 15:00 керована авіабомба частково зруйнувала двоповерхову будівлю закладу освіти. Внаслідок атаки постраждали четверо людей, серед яких 15-річна дитина. Холодногірський район зазнав найбільших втрат. Обстріл зруйнував два приватні будинки, спричинив пожежу в гаражі та господарській споруді. Трагічним результатом стала загибель однієї особи та поранення восьми, включаючи 16-річного підлітка. У Київському районі зафіксовано два влучання в неексплуатований цех підприємства. Загалом у Харкові постраждали 12 осіб, серед яких двоє дітей та співробітник ДСНС.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вночі 24 червня обстріляли житлові квартали Степанівки у Херсонському районі. Внаслідок атаки загинув 40-річний чоловік, ще двоє людей отримали поранення.

Головне