Ілон Маск таємно профінансував передвиборчу кампанію Трампа

Ілон Маск таємно профінансував передвиборчу кампанію Трампа

Засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск конфіденційно зробив пожертву на передвиборчу кампанію Дональда Трампа, який планує взяти участь у президентських виборах у США

Про це інформує Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

За словами інформаторів агентства, Маск зробив внесок до маловідомої політичної групи під назвою America PAC. Суму пожертви не уточнено, але її обсяг оцінюють як "значну". America PAC має можливість отримувати необмежені внески для політичної діяльності, але повинна розкрити список донорів до 15 липня.

America PAC функціонує як важливий фінансовий підрядник Трампа, особливо в ключових штатах, що визначають результати виборів. Група вже витратила $15,8 мільйона на платні матеріали, SMS-розсилки та агітацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп проти Байдена чи когось іншого: чи може президент США вийти з перегонів

Нагадаємо, Білий дім та особистий лікар Джо Байдена оприлюднили додаткові деталі щодо стану здоров'я президента США після того, як журнали відвідувань викликали в ЗМІ спекуляції про можливе лікування хвороби Паркінсона. Записи, які стали приводом для підозр, показали, що невролог Кевін Кеннард відвідав дім глави держави вісім разів з минулого літа.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Запорізькій області водій збив військовослужбовця та залишив його без допомоги на узбіччі.

Головне