Ігнат про вибухи на Кримському мосту: Може вони там навчання якісь проводять

Ігнат про вибухи на Кримському мосту: Може вони там навчання якісь проводять

Речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат прокоментував серії вибухів на Кримському мосту, яку стались напередодні, 12 серпня. В ефірі "Ми-Україна" він зазначив, що нині не може точно сказати, що саме там сталось вчора, проте допустив, що то може "учєнія" були.

"Задимлення застосовується як маскування, в цьому випадку лише запитання лишається. Не знаю, що в них там відбувається. Може "учєнія" якісь проводять. Поки що не можу сказати, що в них там відбувається. Можливо, вже супутникові знімки покажуть, чи є там руйнування. Не просто ж так вони прикривають рух на виїзд", - сказав він.

Ігнат додав, що те, що відбувається - буде відбуватися й надалі. Адже розвивається безпілотна авіація, виробництва дронів ударного типу, що безперечно "приносить свій результат".

Нагадаємо, 12 серпня на пляжах в окупованому Криму раптово стало ще спекотніше, там посеред білого дня пролунала серія вибухів. Керченський міст швидко оповив дим. За пару годин – ще одна серія вибухів, і знову міст в диму. Окупаційна влада півострова одразу прозвітувала, що місцеве ППО збило начебто всі три ракети, а міст неушкоджений. А ще почали заспокоювати, що виявляється міст ховали під так званою димовою завісою.

Як писав “Ми-Україна” раніше, військовий експерт Павло Нарожний переконаний у тому, що сьогоднішня ракета атака на Кримський міст, ймовірно, знищила принаймні один прогон на об’єкті.

Головне