Гуменюк: Російські окупанти намагаються провести ротацію в районі Кринок

Гуменюк: Російські окупанти намагаються провести ротацію в районі Кринок

На лівобережжі Херсонщини російські загарбники шукають варіанти проведення ротацій, оскільки військові не хочуть повторно йти на штурм проти ЗСУ. Про це розповіла керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк. 

"Вони продовжують шукати варіанти проведення ротації для того, щоб підтягувати на цей напрямок нові підрозділи, не обізнані в ситуації. Адже повторно застосовувати у штурмах тих, хто звідти дивом повернувся – вони не можуть", - йдеться в повідомленні.

За її словами Гуменюк, у російських солдатів дуже низький морально-психологічний стан, особливо у тих, хто вже зустрівся з нашими військовими.

Вона додала, що робота щодо зміцнення плацдарму триває, незважаючи на те, що ворог не припиняє штурмів. Лише минулої доби росіяни вдалися до пʼяти атак.

Нагадаємо, що на Херсонському напрямку російська армія проводить ротації та намагається атакувати українські позиції на лівому березі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Запорізькому напрямку російське окупаційне військо вдалось до тактики розосередження свої сил між населеними пунктами Роботине та Вербове. В цілому на вказаній ділянці фронту за учорашню бойову добу було відбито сім штурмів ворога.

 

Головне