Херсонців закликали сьогодні без нагальної потреби не виходити з дому: причина

Херсонців закликали сьогодні без нагальної потреби не виходити з дому: причина

Мешканців Херсона та прибережних населених пунктів Херсонщини попередили про можливі посилені обстріли з боку рф у вівторок, 29 серпня. В місцевій ОВА закликали людей за можливості залишатися вдома.

Посилення атак може бути пов'язане відзначенням в Україні Дня памʼяті загиблих Захисників України.

"Без нагальної потреби не виходьте з дому. Якщо чуєте звуки вибухів або сигнал повітряної тривоги, скористайтеся правилом двох стін. Якщо перебуваєте на вулиці, то негайно сховайтеся в мобільному укритті", — наголосили у Херсонській ОВА.

За даними очільника місцевої ОВА Олександра Прокудіна, за минулу добу ворог понад 60 разів відкривав вогонь по мирних містах, селищах та селах Херсонщини. По території області було випущено 275 снарядів, армія рф гатила з мінометів, танків, артилерії, РСЗВ, також застосовувала дрони та авіацію. За учорашню добу в області від рук російських окупантів загинула одна людина, ще чотирьох - поранено.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська протягом доби атакували прикордоння Сумської області понад 20 разів, в результаті постраждали щонайменше три людини

Головне