Херсонська область під ворожим вогнем: від ранку вже четверо загиблих 

Херсонська область під ворожим вогнем: від ранку вже четверо загиблих 

Херсонська область від ранку вівторка, 28 лютого, перебуває під обстрілами російського окупаційного війська. За пів дня - станом на 14:50 - загинуло вже четверо людей, ще п’ятеро отримали поранення. 

Про це інформує Херсонська ОВА. 

Один із загиблих - 71-річний херсонець. Він загинув від уламків російських снарядів.

Іншою жертвою сьогоднішньої атаки армії рф став 45-річний мешканець селища Комишани. Він зазнав великої кількості важких травм, помер у лікарні.

Серед загиблих також і 68-річна жінка з села Миколаївка. 

“На вулиці Марії Фортус тяжкі поранення дістав 72-річний перехожий. Лікарі борються за його життя. Ще одну людину поранили у Білозерці, двох - у селі Веселому… Люди, що кілька хвилин тому мали дах над головою, з болем і страхом показують побиті хати та величезні вирви від снарядів. Жінку, котра мешкала на вулиці Купецькій, рятувальникам довелося визволяти з-під руїн власного будинку. Медики роблять усе можливе, аби врятувати її”, - йдеться у повідомленні. 

За минулу добу Херсонська область пережила 119 разів обстрілів з боку ворожого війська. Окупанти накривали регіон з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та дронів. Херсон російські загарбники атакували 18 разів. Під ударом вчергове опинились житлова забудова.

Як писав "Ми-Україна" раніше, латвійські спецслужби вважають, що бойові дії на території України триватимуть щонайменше до кінця 2023 року. І російська, і українська сторони скористаються можливостями для продовження наступу, якщо вони з’являться.

Головне