Хай вибухає ще більше: військовий прокоментував чергову "бавовну" у Бердянську

Хай вибухає ще більше: військовий прокоментував чергову

Будь-яка "бавовна" підриває сили росіян і той факт, що на окупованих територіях весь час "щось трапляється" свідчить про те, що бойові дії поступово переходять в тил окупантів. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів пресофіцер окремої бригади ТрО м. Дніпро Олександр Курбатов.

"Я про ці речі, так само як і ви, дізнаюсь з новин. Нам дуже приємно всім дізнаватися про те, що там "щось відбувається". Це для нас - людей, які перебувають на передовій - говорить про те, що ми вже трохи переносимо бойові дії до них в тил", - розповів він.

Курбатов додав, що на відміну від армії рф в українських захисників нема суттєвих проблем зі зв'язком, вони цікавляться новинами. Водночас росіяни можуть про останні події, серед яких і "бавовни", не знати.

"Російські бійці можуть про це і не знати, а щодо місцевих окупантів, то хай там більше вибухає, нам буде приємно, а їм - страшно. Це підриває їхні власні сили", - зазначив він.

Як відомо, напередодні, 12 серпня, близько 12:40 місцеві телеграм-канали повідомили про вибух в Бердянську. На світлинах з місця події видно, як над містом підіймається дим.

"Бердянськ. Вибух та прекрасне цвітіння бавовни. Судячи за все в районі порту. Маріупольський район між Ялтою та Урзуфом чують вибухи та бачать наслідки горіння / пожежі в небі в напрям Запорізької області", - прокоментував радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Як писав "Ми-Україна" раніше, просування українського війська на півдні невпинно продовжується. Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук наголосив на тому, цей рух вперед відбувається з важкими боями. Саме тому наші військові повідомляють про успіхи дуже обережно.

Головне