Ґвалтували і знімали на відео: в Запоріжжі трьох підлітків засудили до семи років за знущання над однолітком

Ґвалтували і знімали на відео: в Запоріжжі трьох підлітків засудили до семи років за знущання над однолітком

Суд Запоріжжя визнав трьох підлітків винними у знущанні та сексуальному насильстві над однокласником. Про це повідомили у Запорізькій окружній прокуратурі.

За даними прокурорів, у січні минулого року троє школярів із передмістя Запоріжжя вчинили сексуальне насильство над колишнім однокласником. Вони заволоділи мобільним телефоном постраждалого, погрожуючи йому фізичною розправою, та вимагали від хлопця одну тисячу гривень. Весь цей процес один з неповнолітніх фіксував на свій телефон.

За рішенням суду, хлопці визнані винними у зґвалтуванні, сексуальному насильстві, розбої та вимаганні, вчинених за попередньою змовою групою осіб. Їх засудили до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Київщині виявили жінку, яка зі своїм співмешканцем катувала та ґвалтувала власних дітей віком 3, 5 та 11 років. Малолітніх дітей часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими вгору руками. Щоб сусіди не чули, що діти плачуть, жінка закривала їм ганчіркою рота.

Як повідомляв “Ми-Україна”, у Києві виявили групу молодиків з п’яти-семи людей 20-річного віку, які споювали дівчат, а тоді ґвалтували їх, знімали на відео та оприлюднювали у соцмережах. Згодом суд обрав запобіжний захід організаторам цих вечірок. Блогерів Андрія Ярину та Ярослава Домбровського відправили під варту до 1 квітня без права внесення застави. 

Раніше у Кривому Розі знешкодили діяльність наркокартелю, учасники якого “забезпечували” наркотиками майже всі регіони України. 

Головне