Генштаб: на фронті протягом доби відбулось 35 зіткнень з окупантами

Генштаб: на фронті протягом доби відбулось 35 зіткнень з окупантами

На фронті протягом доби між Силами оборони України та російськими загарбниками відбулося 35 бойових зіткнень. Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

Відомо, що армія рф вчергове завдала ракетно-авіаційного удару по території України. Наразі інформація щодо наслідків атаки уточнюється.

“Протягом минулої доби ворог завдав сім ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по території України залишається високою.

Нагадаємо, що на фронті протягом минулої доби, 22 серпня, відбулося понад 30 бойових зіткнень. російсько-окупаційні війська атакували Україну з реактивних систем залпового вогню, здійснювали авіаційні та ракетні удари.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Загалом протягом доби відбулось 23 бойових зіткнення.

Головне