Фізіогноміст пояснила, як відрізнити Путіна від двійників: У нього з місця на місце "рухається" родимка

Фізіогноміст пояснила, як відрізнити Путіна від двійників: У нього з місця на місце

У російського диктатора Володимира Путіна є родимка, яка "рухається". Про це розповіла НЛП тренер, психолог, гіпнолог та фізіогноміст Тетяна Ларіна в інтерв'ю "Ми-Україна".

За її словами, це свідчить про те, що у Путіна є двійники.

Також Ларіна розповіла, що для визначення двійників треба звернути увагу серед іншого на зморшки, які "вмить" розгладжуються. При цьому експертка наголосила, що такі вікові зморшки неможливо вирівняти уколом.

Крім того у Путіна, за словами Ларіною, є родимка, яка "рухається" з місця на місце. 

"У нього є родимка, яка "рухається". Вона "рухається" з місця на місце. І є навіть коли вуха змінюються. Ну це дуже цікаво. І теж можна побачити це. Ну, тобто, не потрібно бути добрим фізіогномістом, щоб порахувати зморшки, подивитися, як рухається родимка і подивитися, що вуха змінюються", - зазначила фізіогноміст.

Нагадаємо, кандидат психологічних наук, профайлер, ексспівробітник СБУ Дмитро Попов розповів, що для захисту російського диктатора Володимира Путіна в росії використовуються не лише охорона та силовики, а і добре продумана система його двійників. Вони дійсно схожі один на одного, адже хтось дуже добре попрацював над їхнім голосом, інтонацією та системою промови.

Як повідомляли "Ми-Україна", колишній депутат Держдуми рф Геннадій Гудков заявив, що російський президент Володимир Путін все частіше зривається на нецензурну лексику під час офіційних нарад.

Головне