Ексгенералу СБУ Наумову повідомили про підозру у підробці документів для сербського суду

Ексгенералу СБУ Наумову повідомили про підозру у підробці документів для сербського суду

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому начальнику Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України у підробці документів для сербського суду. Про це повідомили та Офіс генпрокурора.

За даними слідства, експосадовець організував підроблення офіційних документів для уникнення кримінальної відповідальності у Сербії. Судячи з фото і матеріалів справи, йдеться про Андрія Наумова.

Під час проходження митного контролю у нього знайшли майже 593 тисячі євро, понад 120 тисяч доларів та два смарагди, які він приховував. Сербські правоохоронці затримали ексчиновника.

Йдеться про договір позики — поворотної фінансової допомоги, начебто укладений між його батьком та третьою особою, а також акт надання коштів до цього договору.

Нагадаємо, російський актор і музикант Віталій Гогунський, який закликав до війни проти України, отримав заочну підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє пресслужба Управління СБУ у Вінницькій області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сенатори США Ліндсі Грем і Річард Блюменталь представили двосторонній законопроєкт про визнання росії державою-спонсором тероризму відповідно до американського законодавства.

 

Головне