"Динамо" презентувало форму для нового спортивного сезону

Київський футбольний клуб "Динамо" у своїх соціальних мережах презентував нові комплекти форм для сезону – 2023/24.

Домашня форма спортсменів виконана в білому кольорі з невеликими вставками синього. У цьому ж кольорі представлені логотипи спонсорів київської команди.

Виїздний комплект від бренда "New Balance" виконаний у синьому кольорі з візерунком темнішого відтінку. Команда співпрацює з "New Balance" вже шостий сезон поспіль.

Третій комплект форми залишається без змін. Він виконаний у жовтому кольорі із вставками синього кольору на комірі та рукавах.

"Офіційним спортивним партнером ФК "Динамо"Київ шостий сезон поспіль виступає "New Balance". Разом представили новий ексклюзивний дизайн ігрової форми клубу. Продаж нової форми розпочинається 18 липня в офіційних магазинах", — розповіли в пресцентрі клубу.

В опублікованому ролику представлені традиційні біло-сині кольори та націоналізована жовто-блакитна форма. Герої відео переживають реалії України: все також купують каву, займаються улюбленою справою, піклуються про друзів, але під сирени тривоги, вболівають за команду, але в укритті.

Форма розроблена зі застосуванням передової технології "NB Dry" для забезпечення високої продуктивності та щоб допомогти гравцям зберегти сухість та відчуття комфорту. 

Як повідомляли “Ми-Україна”, відомі українські футболісти, амбасадори платформи UNITED24 Андрій Шевченко та Олександр Зінченко показали футболки, у яких гратимуть команди на благодійному матчі на підтримку України Game4Ukraine.

Головне