Чорний дим видно звідусіль: у Брянську палає шпиталь для ветеранів. Фото

Чорний дим видно звідусіль: у Брянську палає шпиталь для ветеранів. Фото

У російському Брянську вдень 18 червня спалахнула пожежа у недобудованій будівлі військового шпиталю для ветеранів. Про це повідомили низка російських пабліків.

Пожежа виявилася досить сильною, адже чорний дим від неї видно з усіх районів Брянська. 

Окупанти відразу ж заявили, що причиною загоряння є диверсія. Проте згодом з'ясувалося, що вогонь виник, коли будівельники заливати бітум.

Наразі росіяни стверджують, що вогонь у Володарському районі Брянська вдалося локалізувати. 

Як відомо, пожежі на території росії вже стали для всіх буденним явищем. Останнім часом не минає жодного дня, щоб не надходило інформації про займання у тому чи іншому місті рф. Часто в росії горять нафтобази або різні підприємства. Так, наприклад наприкінці травня у Челябінську спалахнув склад із дошками та брусом на площі 2,6 тис. кв. м. А 7 червня у Шебекіно загорівся лакофарбовий завод “Фарби Білогір’я”.

Як повідомляли "Ми-УкраїнаЄ, вранці в неділю, 18 червня, поблизу тимчасово окупованого Генічеська Херсонської області пролунали вибухи. Відбулася детонація боєприпасів рф. На думку голови Українського центру безпеки та співпраці Сергія Кузана, склади окупантів вразили, скоріше за все, ракетою Storm Shadow.

Головне