Число постраждалих від удару по Харкову зросло вдвоє

Число постраждалих від удару по Харкову зросло вдвоє

Під час обстрілу Харкова 23 березня двоє працівників ДСНС України отримали поранення. Загальна кількість постраждалих зросла до чотирьох осіб.

Про це повідомляє пресслужба Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, збройні сили рф використали безпілотники для атаки на Основʼянський район Харкова.

Триповерхова комунальна установа була частково зруйнована, також виникла пожежа на площі 150 квадратних метрів. Під час прибуття на місце події рятувальників та поліцейських, противник здійснив повторну атаку. Двоє працівників ДСНС та одного поліцейського отримали поранення.

Крім того, ударною хвилею були пошкоджені вікна та шибки у сусідніх житлових будинках. Поранення отримав 18-річний хлопець.

Правоохоронці вилучили уламки трьох безпілотників. За процесуальним керівництвом Слобідської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

У ДСНС додали, що окупанти свідомо нищать тих, хто стоїть на захисті безпеки мирних людей.

Раніше ми писали, що російські окупанти вбили двох дітей та чоловіка у Запорізькій області. Всього за минулу добу росіяни завдали 299 ударів по регіону, 20 з них - ракетні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, потенційна наступальна операція російських окупаційних військ на Харків може стати серйозним випробуванням як для самого її проведення, так і для загальної російської кампанії в Україні. Проте поки що немає ознак підготовки такої операції з боку російських військ.

Головне