Через обстріли Херсонщини загинуло троє людей ще п'ятеро постраждали

Через обстріли Херсонщини загинуло троє людей ще п'ятеро постраждали

Через обстріли Херсонщини загинуло троє людей, ще п'ятеро постраждали. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін .

"За минулу добу противник здійснив 96 обстрілів, випустивши 671 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, АГС, СПГ, авіації та БпЛА. Через російську агресію три людини загинули, ще п'ять дістали поранення", - зазначив Прокудін.

За добу російські окупанти випустили по Херсону 45 снарядів.

Загарбники влучання у житлові квартали населених пунктів та територію парку у Бериславському районі.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у п’ятницю, 29 вересня, здійснило черговий ракетний удар по Миколаєву. Під час ранкової атаки по обласному центру є влучання. Ворожий снаряд “прилетів” по місту близько 4:13 ранку.

“Влучання відбулось в об’єкт інфраструктури на околицях міста. Внаслідок чого відбулось займання сухої трави, яке було ліквідовано о 06:45”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, ворог від ранок 29 вересня також атакував Куцурубську громаду. Один з її населених пунктів росіяни близько 4-ї ранку вкрили з артилерії. В результаті обстрілу люди не постраждали, також не зафіксовано руйнувань. В ОВА розповіли про виникнення загоряння сухої трави на відкритій території житлового сектору. Вогонь оперативно приборкали надзвичайники.

Як писав “Ми-Україна” раніше, 28 вересня російські окупанти обстріляли Костянтинівку Донецької області, в результаті частина населеного пункту залишилася без електропостачання. Відомо, що було пошкоджено високовольтну лінію електромережі.

Головне