Благодійний матч Game4Ukraine: зірки футболу вже прибувають до Лондона (ФОТО)

Благодійний матч Game4Ukraine: зірки футболу вже прибувають до Лондона (ФОТО)

Зірки світового футболу прибувають до Лондона, де вже завтра відбудеться благодійний матч Game4Ukraine в межах ініціативи з підтримки України United24.

Про це ініціатива United24 повідомила на сторінці у Facebook.

"Щойно завершилося тренування: Андрій Шевченко забив Чеху, а Арвеладзе — Діда. Дружня гра швидко переросла в суперництво, тож ми можемо з упевненістю сказати: завтра буде захопливий матч", - йдеться в повідомленні.

Крім того, були опубліковані фотографії з тренування світових зірок футболу.

Трансляцію можна буде подивитись, зокрема, на телеканалі "Ми-Україна" у марафоні "Єдині новини". Початок о 20:00 у суботу, 5 серпня.

Нагадаємо, школярі з Чернігівщини їдуть до Лондона, аби разом із всесвітньовідомими футболістами зібрати гроші на відбудову свого ліцею. Діти вийдуть на поле разом із спортсменами під час матчу Game4Ukraine вже цієї суботи, 5 серпня. Початок гри заплановано на 20:00 за київським часом.

У прямому ефірі поєдинок Game4Ukraine транслюватиме “Ми-Україна”. Ініціатори гри амбасадори платформи UNITED24 Андрій Шевченко та Олександр Зінченко. Усі зібрані кошти підуть на відбудову Михайло-Коцюбинського ліцею, який у березні 2022 року зруйнували росіяни.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, пошкоджений російськими ракетами Михайло-Коцюбинський ліцей, на відновлення якого будуть збирати на благодійному матчі у Лондоні, повністю зазнав руйнувань і відновити його частину вже неможливо. Його потрібно будувати заново, розповів директор ліцею Микола Шпак.

Також він додав, що до початку навчального року повністю відновити ліцей не вдасться. Однак облаштувати декілька класів та частину укриттів зможуть.

Головне