Армія рф зранку обстріляла Херсон: загинуло троє людей

Армія рф зранку обстріляла Херсон: загинуло троє людей

Російське окупаційне військо вчергове накрило вогнем Херсон у четвер, 9 березня, вранці. Про це розповів очільник Офісу Президента Андрій Єрмак. 

"російські терористи зранку обстріляли Херсон. Влучили, у тому числі в зупинку громадського транспорту", - йдеться у повідомленні. 

Ворожий обстріл забрав життя трьох людей.

Обстріл Херсона 9 березня: загинуло троє людей

Минулої доби вороже військо відкривало вогонь по Херсону сім разів. Противник цілив по житловій забудові, руйнувань зазнали багатоповерхівки та приватні будинки. 

Херсонщина за учорашній день пережила 86 обстрілів. Російська армія гатила з танків, мінометів,артилерії, реактивних систем залпового вогню, а також застосувала дрони. 

В цілому за 8 березня в області з вини росіян загинула одна особа, ще троє - дістали ушкодження.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна пережила черговий масований ракетний обстріл уночі 9 березня. В цілому по території нашої країни було здійснено 81 пуск ракет різного базування, включно з шістьма "Кинджалами". Нічна атака супроводжувалась також застосуванням ударних дронів іранського виробництва. 

Пошкодження енергооб'єктів зафіксовано в семи областях: Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській. Запорізька АЕС укотре перейшла в режим блекауту. Нині станція працює на дизель-генераторах, палива вистачить максимум на 10 днів

Під час нічного масованого ракетного обстрілу під ударом опинилась і Львівщина. Влучання відбулось у Золочівському районі області. Відомо про загибель п'яти людей.

Головне