13 000 дітей отримали подарунки: Фундація Олени Зеленської привітала прийомні родини з Різдвом

13 000 дітей отримали подарунки: Фундація Олени Зеленської привітала прийомні родини з Різдвом

Фундація Олени Зеленської в рамках ініціативи "Різдво на порозі" висловив привітання усім прийомним сім'ям України, і завдяки міжнародному співробітництву понад 3100 родин по всій країні, які виховують понад 13 000 дітей, отримали подарунки 23 грудня.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Зеленська підкреслила, що навіть під час війни кожна дитина чекає на різдвяне диво, особливо ті, яких раніше незнайома сімʼя стала рідною.

Перша леді особисто відвідала прийомну родину на Київщині, де батьки, Анатолій та Ірина, виховують дітей вже понад 10 років, а з моменту створення прийомної родини в сім'ї проживало 14 дітей.

За три місяці збирали подарунки спільно з партнерами, а "Нова пошта" надала допомогу у комплектації, святковому пакуванні та кур'єрській доставці по всій Україні. Різдвяні посилки були доставлені на поріг кожної прийомної родини 23 грудня кур'єрами.

Співпраця стала можливою завдяки посольствам і почесним консулам України в ряді країн, включаючи Данію, Францію, Нідерланди, Австрію, Німеччину та Туреччину.

Українські знаменитості, такі як Дмитро Монатік, Володимир Дантес, Дмитро Комаров та Олексій Завгородній, також долучилися до ініціативи, відвідавши та привітавши родини в різних регіонах України. Директорка фонду, Ніна Горбачова, разом із командою також привітала дві родини на Харківщині.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Нацбанк випустив памʼятні різдвяні монети у вигляді дзвоників.

Головне