У росіян на Херсонщині діє "командирське ембарго" на бронетехніку

 У росіян на Херсонщині діє

У росіян на Херсонщині діє "командирське ембарго" на бронетехніку. Про це повідомила керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна".

"Довготривалий час ми спостерігаємо, що у них діє заборона використовувати бронетехніку під час штурмів. Тобто вони на початку робили штурми за класикою - з підтримкою бронетехніки, але дуже рясно її втрачали. А зараз припинили і ми дізналися, що у них діє заборона. Тобто штурми здійснюються безпосередньо групами піхоти", - зазначила керівниця пресцентру ОК "Південь".

Також росіяни не мають злагодженості між підрозділами, хоча і намагаються це вирішити.

На лівобережжі від 50-80 тисяч втрат особового складу.

Нагадаємо, армія окупантів економить ракети типу "Калібр", це може бути пов’язано з небезпекою для них у Криму. Про це повідомила керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, ввечері та у ніч на 8 лютого російські окупанти запустили ударні БПЛА типу "шахед" та обстріляли України, в Одесі та Миколаєві лунали вибухи. Про це повідомили Повітряні сили ЗС України.

"БПЛА в північній частині Херсонської області, курс північно-західний", - написали в Повітряних силах.

Головне